KONTAKT

Sídlo společnosti:
SCRUB s.r.o
Rybná 716/24
Staré Město
110 00 Praha 1

IČ:    06631673
DIČ: CZ06631673

+420 608 90 15 10
info@cistenipodlah.com

Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Účelem vyplnění a odeslání tohoto formuláře je zrychlení a zjednodušení komunikace s Vámi.

Společnost SCRUB s.r.o. chrání poskytnuté osobní údaje v souladu s předpisy ČR a EU (GDPR).

Ochrana osobních údajů
Přístupem na tyto stránky, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Působíme v těchto oblastech:
Zlínský, Moravskoslezský, Olomoucký a Jihomoravský kraj.
V jiných oblastech v Česku a na Slovensku podle domluvy.